Ramadan in Egypte op Radio 1

P1520250.jpg

Vannacht om kwart over vijf is er in het programma “Dit is de nacht” op Radio 1 een gesprekje met mij over de beleving van de ramadan in Egypte. Meestal mis ik de eerste ochtendzon die deze tijd van het jaar om vijf uur opgaat, maar morgenochtend hoop ik die dus wel te zien. (Wellicht tot uw verbazing: er is deze zomerperiode geen tijdsverschil tussen Nederland en Egypte – wel gaat de zon hier eerder op en vooral veel eerder onder.)

Voor wie kwart over vijf geen tijd vindt om radio te luisteren: hier een paar links naar stukjes die ik eerder rond de ramadan in Egypte schreef:

Uiteraard is mijn beleving van de eerste dagen van de ramadan dit jaar sterk overschaduwd door het bloedbad in Minya van afgelopen vrijdag. Zie:

 

 

Maak een website of blog op WordPress.com