Student Mark bedankt u als Sliedrechters voor uw kerstkaarten

P1460698

Mark Moner Soliman, een derdejaarsstudent in de predikantsopleiding van ons seminarie, schreef spontaan het volgende bedankbericht voor alle Sliedrechters onder u die de studenten en medewerkers van ons seminarie hebben overladen met kerstkaarten vol goede wensen:

My greetings to you in the name of Jesus Christ. Thank you for your encouragement and concern for us, for sending greeting cards full of good words and wonderful wishes to all of us and one especially to me. I can’t express how happy I am because of this deep participation. I wish for you the grace of our Savior Jesus Christ and hope that we can increase and develop our relationship together. God bless you all.
—Your friend, Mark Moner Soliman, third year student, ETSC

Vertaald:

Hartelijke groet in de naam van Jezus Christus. Dank u voor uw bemoediging en uw meeleven met ons, voor het zenden van wenskaarten vol goede woorden en prachtige wensen aan ieder van ons en aan mij in het bijzonder. Ik kan niet onder woorden brengen hoe blij ik ben vanwege deze diepe betrokkenheid. Ik wens u de genade van onze Zaligmaker Jezus Christus toe en hoop dat onze relatie zal groeien en zich verder zal ontwikkelen. God zegene u allen.
—Uw vriend Mark Moner Soliman, derdejaarsstudent aan het Evangelical Theological Seminar in Cairo (ETSC).

Maak een website of blog op WordPress.com