Gemeenschapszaterdag

“Ga slapen, doctor, want morgen moet u foto’s maken”—dat berichtje stuurde een student mij gisterenavond om half twaalf. Vanmorgen bij het ontbijt vroeg een andere student mij meteen naar mijn fototoestel. Vandaag is het de halfjaarlijkse gemeenschapszaterdag van ons seminarie en het is voor mij inmiddels de tiende keer dat ik deze bijwoon. Ik vraag me voorzichtig af of u als lezer geïnteresseerd bent in nog weer een fotoverslagje gezien alle berichten en fotoalbums die ik al aan gemeenschapszaterdagen heb gewijd:

Onbezorgd en zorgvol (24 november 2012)
Gemeenschapsdag (10 maart 2012)
Opperbeste sfeer en grimmige stemming (21 november 2011)
Zie ook pagina 8 van In Egypte, over mijn allereerste “gezellige zaterdag” op het seminarie en in het bijzonder het suikerriet knagen.

Fotoalbum gemeenschapszaterdag najaar 2012
Fotoalbum gemeenschapszaterdag voorjaar 2012
Fotoalbum gemeenschapszaterdag najaar 2011
Fotoalbum gemeenschapszaterdag voorjaar 2011

De honger van studenten naar foto’s lijkt echter onverzadigbaar en daarom zal ik me nu maar met mijn camera naar beneden spoeden, op naar de studenten, de collega’s en het suikerriet.

Aanvulling zaterdagavond: hieronder toch een foto van vandaag. Eén van de studenten zingt een lied over het studentenleven.

Aanvulling donderdagmorgen 21 maart: inmiddels staat Fotoalbum gemeenschapszaterdag voorjaar 2013 geheel online (ruim 150 foto’s).

P1460493

Maak een website of blog op WordPress.com