Egyptische predikanten preken zondag nog eenmaal in Nederland

Afgelopen zondag hebben diverse Egyptische predikanten die deze dagen op uitnodiging van de GZB in ons vaderland zijn in Nederlandse kerken gepreekt en afgelopen donderdag ging ds. Bolus (zie bovenstaande foto) voor in de Arabische protestantse gemeente in Amsterdam. In zijn preek over de vrouw die ogenschijnlijk een vermogen verspilde door Jezus’ voeten met een kruik kostbare zalf te zalven maakte hij de vergelijking met de Amerikaanse Lilian Trasher die zelfs vlak voor haar huwelijksdag haar verloving verbrak omdat ze zich geroepen wist om te dienen in Egypte en waar ze inderdaad voor duizenden weeskinderen van betekenis is geweest – ds. Bolus kwam de afgelopen dagen zelf in Nederland nog een jongeman tegen die in het Lilian Trasher-weeshuis in Asyut was opgegroeid.

Morgen kunt u nog eenmaal de Egyptische predikanten beluisteren in Nederland en wel in de volgende plaatsen:

’t Harde – Hervormde Gemeente Elim – 9.30 en 18.30 uur Kerkomroep.nl
Genemuiden – Hervormd Centrum – 9.30 uur
Rouveen – Hervormd Dienstgebouw – 9.30 uur
Rouveen – Hervormde Kerk – 14:00 uur
Barneveld – Oude Kerk – 16.45 uur Kerkomroep.nl
Nunspeet – Sionskerk – 10.00 uur en 18.30 uur Kerkomroep.nl

Dank voor uw betrokkenheid! Bent u geïnspireerd door het bezoek van de Egyptische predikanten en wilt u het werk van de GZB financieel steunen, dan kan dit eenvoudig via deze link. Wilt u speciaal mijn werk in Egypte steunen, klik dan hier.

Zie voor meer foto’s van het bezoek van de Egyptische predikanten onderstaand fotoalbum op Facebook:

Posted by Willem J. de Wit on Saturday, January 19, 2019

Maak een website of blog op WordPress.com