Egypte

De dominees leren van Jan-Maarten Goedhart over het IZB Focus-programma

De tien Egyptische predikanten die deze dagen op uitnodiging van de GZB Nederland bezoeken luisteren op dit moment samen met diverse Nederlandse predikanten in Maarssen naar een presentatie van ds. Jan-Maarten Goedhart over het IZB Focustraject om kerkelijke gemeenten te ondersteunen bij hun missionaire roeping. Lees hier meer over IZB Focus. Zo dadelijk hopen IZB’er (en oud-GZB’er) Martijn van den Boogaart en ds. Gert-Jan Codée als plaatselijk predikant ook hun ervaringen met Focus te delen en hopen de Egyptische predikanten te reageren.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.