Hoe gaat het met de christenen in Egypte?

P2200531

Hoe gaat het met de christenen in Egypte? Die vraag wordt mij regelmatig gesteld. Bent u ook belangstellend nieuwsgierig? De komende weken hoop ik op diverse plaatsen in Nederland te vertellen over de kerk en mijn werk in Egypte.

Zondag 27 augustus hoop ik in de hervormde kerk in Giessenburg aan het eind van de dienst (aanvang 09.30) ongeveer tien minuten iets te vertellen over mijn werk en na de dienst in gebouw De Rank beelden van Egypte te laten zien.

Zondag 3 september hoop ik ’s morgens in de Sionskerk in Ameide aan het eind van de dienst (aanvang 10.00) en ’s avonds in de hervormde kerk in Goedereede aan het eind van de dienst (aanvang 18.30) mijn ervaringen in Egypte te delen.

Vrijdag 8 september hoop ik ’s avonds in gebouw Silo te Polsbroek (bij de hervormde kerk) te vertellen en vragen te beantwoorden over de kerk en mijn werk in Egypte.*

Zaterdag 9 september hoop ik tijdens de Verdiepingsconferentie in Putten een workshop te verzorgen over de Heilige Geest.*

Zondag 10 september hoop ik in de hervormde gemeente van Sliedrecht aan het eind van één van de diensten iets te vertellen over de kerk en mijn werk in Egypte.*

*Op 8, 9 en 10 september hoop ik (onder een klein voorbehoud) twee aanstaande predikanten uit Egypte mee te nemen die in juni hun opleiding aan het Evangelical Theological Seminary in Cairo hebben afgerond en dit najaar voor drie maanden voor vervolgstudie naar Amsterdam komen. 

In de Noorderkerk in Amsterdam heb ik afgelopen zondagmorgen (13 augustus) al iets gedeeld. U kunt dit desgewenst terugluisteren via kerkdienstgemist.

Maak een website of blog op WordPress.com