Menselijk kruis in Amsterdam voor Egypte

DCIM100MEDIA

Na de Goede Vrijdag-dienst is de Noorderkerkgemeente in Amsterdam met kaarsjes in de vorm van een kruis gaan staan om zo verbondenheid te tonen met de christenen in Egypte, die afgelopen zondag werden opgeschrikt door een bomaanslag in een koptisch-orthodoxe kerk in Tanta en direct daarna nog één bij een kerk in Alexandrië.

Lees verder op de website van de Noorderkerkgemeente. (‘The making of’ van deze foto kunt u terugkijken op Kerkdienstgemist.)

Ds. Sameh Raheef, een protestants predikant uit Tanta, schreef inmiddels in reactie op de foto:

Awesome, Dr. Willem. Many thanks to Noorderkerk Church. Please continue praying, especially for the families who lost their beloved ones, and for severely injured people with critical conditions. (…) Peace is greatly needed.

Maak een website of blog op WordPress.com