Egypte

Afstudeertijd – afscheidstijd – verlovingstijd

P2130491

Eind mei hopen hier aan het Evangelical Theological Seminary in Cairo weer enkele tientallen mensen af te studeren, verdeeld over vier opleidingen. Voor het zover is moet er nog hard worden gewerkt: paper moeten worden geschreven, voor tentamens moet worden geblokt, masterscripties moeten worden afgerond, etc. tegelijk is de periode van afscheid nemen begonnen. Zeker voor de studenten van de predikantsopleiding die hier vier jaar voltijd op het seminarie wonen zijn er verschillende afscheidsmomenten.

P2130486

Afgelopen dinsdag was dat in de kapeldienst. Afgelopen woensdagavond was het tijdens een ontspannen avond georganiseerd door de jongerejaarsstudenten. Het Facebookfotoalbum van deze avond blijkt buitengewoon populair: het is in korte tijd al meer dan zeshonderd keer geliket. Overigens heb ik, op verzoek, de laatste paar foto’s er vandaag pass aan toegevoegd omdat afstuderend voltijdstudent Amir en deeltijdstudente Dina het eerst gisterenavond zelf breder wereldkundig wilde maken dat zij elkaar gevonden hebben.P2130531

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.