College geven in Alexandrië

IMG_20160422_151106

Gisteren gaf ik voor de laatste keer dit voorjaar college Bijbelse Theologie in Alexandrië. De treinreis van Caïro naar Alexandrië is zo’n 225 km en loopt door de Nijldelta. De fotootjes zijn genomen met mijn telefoon uit de rijdende trein: geen geweldige kwaliteit dus, maar ze verbeelden toch de sfeer waar men onderweg van mag genieten.IMG_20160422_151117

Gisteren, aan het eind van het college, toen enkele studenten net al waren vertrokken, bedachten we dat we toch graag een groepsfoto hadden. Veel van de studenten op onderstaande foto hopen over een maand af te studeren en daarbij het diploma van onze deeltijdopleiding Master of Arts in Theology (MAT) in ontvangst te nemen, een programma van omgerekend twee jaar voltijdstudie of 120 Europese studiepunten (ects). (Ingangseis voor deze opleiding is dat men een bacheloropleiding in een ander vakgebied heeft afgerond.) Veel van de studenten zijn als ouderlingen of anderszins direct betrokken bij het werk in de kerken in Alexandrië.IMG_20160422_181950

Maak een website of blog op WordPress.com