Egypte

Computerproblemen

Joseph with laptop

Na drie jaar en acht maanden in het stoffige Egypte deed de ventilator van mijn laptop het niet meer. “Ik kijk wel even,” bood één van onze studenten aan en even later lag mijn laptop daar in stukjes uiteen. “Zou ik het ding ooit nog werkend terug krijgen?” vroeg ik mij voorzichtig af.

De vrees bleek ongegrond: dezelfde laptop, met alleen van binnen een nieuwe ventilator en van buiten een opgepoetst scherm en toetsenbord, gebruik ik nu om dit blogbericht te schrijven. Bedankt, Joseph!

Joseph with laptop

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.