Diversen

Sponsorloop voor Syrië

P1580479

De situatie in Syrië kan je menigmaal met een gevoel van machteloosheid vervullen. Je zou wat willen doen, maar wat?

Zelf mocht ik vorig jaar knikkers teruggeven aan Syrische kinderen in een vluchtelingenkamp en mag ik dit jaar bijdragen aan de opleiding van een Syrische theologiestudent in Caïro die na afronding van zijn opleiding terug hoopt te keren naar Syrië om daar als predikant zijn land en volk te dienen.

Maar ook u in Nederland kunt nu iets doen: u kunt de stoute schoenen aantrekken en meelopen met de Syriërun op zaterdagmorgen 27 juni bij de Reeuwijkse plassen of u kunt de lopers sponsoren. Op de website van de GZB leest u alle informatie.

Voor wie de Reeuwijkse plassen niet kent: dit is een prachtig natuurgebied in het Groene Hart, vlakbij mijn geboortedorp Bodegraven, halverwege tussen Utrecht en Den Haag langs de A12. Zelfs als het niet voor hulp aan de Syrische kerk was, zou u hier graag een zaterdagochtend doorbrengen. (Het is dan ook spijtig dat ik zelf, hoewel in het land, vanwege een zwaarwegende verplichting elders, deze ochtend zelf niet aanwezig zal kunnen zijn.)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.