Egypte

Volg Egypte in Nederland vrijdagavond 29 mei

Vrijdagavond 29 mei 2015 kunt u “Egypte” op twee manieren volgen in Nederland:

  • Het Evangelical Theological Seminary in Cairo houdt dan vanaf ca. zeven uur Nederlandse tijd in een grote kerk in Caïro een afstudeerplechtigheid, waarbij onder andere een groep toekomstige predikanten voor de protestantse kerken in Egypte afstudeert, en deze plechtigheid is live te volgen via deze link.
  • Eveneens vanaf zeven uur ‘s avonds hoop ik in gebouw Silo bij de kerk in Polsbroek één en ander te vertellen en te laten zien over de kerk en mijn werk in Egypte. De zendingscommissie van Polsbroek-Vlist schrijft er onder andere over:

Deze avond zal een alternatief zijn voor de Nacht van Gebed voor de vervolgde kerk. Willem-Jan de Wit (GZB) zal spreken over de bedreigde en groeiende kerk in Egypte en het Midden Oosten. De avond begint om 19.00 uur voor m.n. de kinderen, maar ieder is welkom! Van 20.15 – 22.00 uur zal Willem-Jan ons verder informeren en zal er ruimte zijn voor gebed en voorbede. (lees het hele bericht)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.