Egyptische coverfoto Amerikaans tijdschrift van Nederlandse hand

cover mission crossroads

Het voorjaarsnummer van het Amerikaanse tijdschrift Mission Crossroads is gewijd aan het Midden-Oosten. Het blad bevat diverse lezenswaardige artikelen, maar voor wie dat wat te veel Engels van het goede vindt: de foto op de voorkant verbeeldt een Egyptische dorpskerk.

Men had deze foto in één van mijn Facebookfotoalbums gevonden en mij enige tijd geleden gevraagd of men deze foto in hogere resolutie mocht hebben om hem bij een artikel te gebruiken—hij blijkt nu zelfs de cover te hebben gehaald.

Overigens was het een foto in landschapsformaat: links en rechts is hij bijgesneden en het kruis op de kerktoren raakte bijna de bovenrand van de foto—wanneer de lucht naast en boven het rode blok het spiegelbeeld lijkt van de lucht daaronder, dan is dat geen gezichtsbedrog, maar het werk van de redactie of vormgever van het tijdschrift.

Uiteraard is de omslagfoto primair bedoeld om u uit te nodigen het tijdschrift juist wel te gaan lezen of in elk geval even stil te staan bij de kerk in het Midden-Oosten.

Wilt u weten wat u vanuit Nederland kunt doen voor de bedreigde kerk in het Midden-Oosten, kijk dan op de website van de GZB. Wilt u specifiek mijn werk steunen, klik dan hier.

Maak een website of blog op WordPress.com