GZB-dag op 13 juni in Gorinchem

advertentie-gzb-dag-vierkant

Persbericht van de GZB:

De jaarlijkse GZB-dag wordt dit jaar op D.V. zaterdag 13 juni in de Evenementenhal in Gorinchem georganiseerd. Het thema is ‘Laat de kerk niet verdwijnen’. Met dit thema wil de GZB de situatie van christenen in de bedreigde kerk in het Midden-Oosten onder de aandacht brengen.

Sprekers zijn dr. Atef M. Gendy (Egypte), zendingswerker Willem-Jan de Wit (Egypte), ds. P. van Duijvenboden (legerpredikant), ds. M. Klaassen (Sliedrecht) en ds. K. van Meijeren (Ede).

Er zijn kinder- en tienerprogramma’s en er is kinderoppas.

De nieuwe datum en locatie van de GZB-dag hebben te maken met een verbouwing op het terrein van Hydepark in Doorn, de gebruikelijke locatie voor de GZB-dag. Vanwege deze verbouwing zijn er op Hydepark geen evenementen mogelijk.

De GZB zoekt vrijwilligers die willen meehelpen op de GZB-dag. Kijk op gzb.nl/gzb-dag voor meer info en aanmelden.

Maak een website of blog op WordPress.com