Trots op Polsbroek

De hervormde gemeente van Polsbroek-Vlist is in één van de gemeenten die via het GZB-programma Deelgenoten mijn werk in Egypte mede mogelijk maakt. De afgelopen jaren ben ik er vier maal op bezoek geweest en steeds proefde ik dat er liefde is voor en betrokkenheid op het werk van de GZB. Een recent voorval onderstreept dit nog eens.

GZB Bogaard Polsbroek

Bovenstaande envelop met ruim 89 euro erin werd vorige week zaterdag door iemand tijdens de GZB-dag in een collectezak gedaan. Helaas was vanwege de plasregens het opschrift op de envelop half onleesbaar geworden en moest de GZB via Facebook navragen wie de gulle gever was en wat hij had willen schrijven.

Vandaag werd bekend dat de envelop geld bevatte van een jongen die drie maanden lang statiegeldflessen had opgehaald voor de GZB: Harmen Bogaard uit, jawel, Polsbroek!

Wilt u zelf kinderen vertrouwd maken met het werk van de GZB, klik dan hier. En mocht u zelf het werk van de GZB willen steunen, klik dan hier.

Maak een website of blog op WordPress.com