Egypte

Afscheid Phil Jackson

“Je doceerde geen Bijbelse vakken, maar je leefde de studenten de Bijbel wel voor.” Dat zei rector dr. Atef Gendy eergisteren tegen Phil Jackson die na drie jaar trouwe dienst als docent Engels hier aan het Evangelical Theological Seminary in Cairo gisteren is teruggekeerd naar de Verenigde Staten. Daar hoopt hij zelf theologie te gaan studeren om over een aantal jaren wel docent Nieuwe Testament te worden.

Phil vertelde mij dat zijn moeder het altijd waardeerde dat ik foto’s van hem bij de diverse seminarie-activiteiten op Facebook plaatste. Aan die traditie komt nu natuurlijk ook een einde, maar hierbij dan nog één keer: foto’s van het afscheid dinsdag.

P1630126

P1630140

P1630147

P1630150

P1630151

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.