Egypte/Theologie

Een mijlpaal

Zojuist heeft de commissie academische zaken van het Evangelical Theological Seminary in Cairo officieel groen licht gegeven aan de commissie onderwijsontwikkeling om de vernieuwde predikantsopleiding en vernieuwde deeltijdopleidingen te gaan implementeren zodat deze over vier maanden van start kunnen gaan. Eerder deze week was de rector van het seminarie ook al akkoord gegaan. Uiteraard klinkt dit tamelijk zakelijk, maar na honderden uren hard werk in de commissie onderwijsontwikkeling was dit vandaag voor mijn collega’s Hani en Anne en voor mijzelf een mijlpaal en hopelijk zal dit ook daadwerkelijk een mijlpaal blijken te zijn in de  ontwikkeling van het seminarie.JIMG_1000

We hopen dat de weg die we nu zijn ingeslagen leidt tot diverse structuurverbeteringen binnen het seminarie, meer nog de vorming van studenten ten goede komt en uiteindelijk dienstbaar is aan kerk en samenleving in Egypte.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.