Een mijlpaal

Zojuist heeft de commissie academische zaken van het Evangelical Theological Seminary in Cairo officieel groen licht gegeven aan de commissie onderwijsontwikkeling om de vernieuwde predikantsopleiding en vernieuwde deeltijdopleidingen te gaan implementeren zodat deze over vier maanden van start kunnen gaan. Eerder deze week was de rector van het seminarie ook al akkoord gegaan. Uiteraard klinkt dit tamelijk zakelijk, maar na honderden uren hard werk in de commissie onderwijsontwikkeling was dit vandaag voor mijn collega’s Hani en Anne en voor mijzelf een mijlpaal en hopelijk zal dit ook daadwerkelijk een mijlpaal blijken te zijn in de  ontwikkeling van het seminarie.JIMG_1000

We hopen dat de weg die we nu zijn ingeslagen leidt tot diverse structuurverbeteringen binnen het seminarie, meer nog de vorming van studenten ten goede komt en uiteindelijk dienstbaar is aan kerk en samenleving in Egypte.

Maak een website of blog op WordPress.com