Bekijk de nieuwe kapelramen van het Evangelical Theological Seminary in Cairo

IMG_1929n

De kapel van ons seminarie had karakter en sfeer, zeker wanneer het zonlicht door de ramen viel zoals op deze archieffoto van december 2008. Na tientallen jaren van intensief gebruik was renovatie echter onontkombaar en naar goed seminariegebruik wordt iets wat wordt aangepakt ook echt grondig aangepakt: enkele maanden geleden is men begonnen en inmiddels begint het resultaat steeds meer vorm te krijgen. Toen ik de aloude houten vloer vervangen zag door een stenen, vreesde ik even dat de ruimte kil zou worden, maar inmiddels blijkt dat op veel andere manieren er voor zal worden gezorgd dat de kapel opnieuw warmte uitstraalt.P1580929

Figuurlijk hoogtepunt van de kapel zijn de nieuwe “ramen” in de zijwanden die de aanstaande predikanten (en de docenten) vier belangrijke evangelielessen willen leren.

P1580938

P1580933

P1580942

P1580943

Maak een website of blog op WordPress.com