Ds. Sameh Ibrahim gaat trouwen

De jonge Egyptische predikant ds. Sameh Ibrahim is in Nederland geen onbekende. Afgelopen augustus was hij te zien in Nieuwsuur en werd hij geïnterviewd in het Reformatorisch Dagblad. In december volgde een interview in de Visie. Dit alles omdat de kerk waarin hij dient afgelopen augustus boosaardig in vlammen was gezet. Zelf ken ik ds. Sameh in de eerste plaats als een (inmiddels oud-)masterstudent met een grote interesse in het Nieuwe Testament, als een docent met potentie en als een toegewijd predikant. Klik hier voor een overzicht van alle berichten in het weblogarchief waarin ds. Sameh Ibrahim wordt genoemd.

Anderhalve week terug kwam hij de kaart al persoonlijk bij mij bezorgen maar vandaag heeft hij het ook op Facebook gezet: over tien dagen, op donderdag 6 februari hopen hij en zijn verloofde Ester elkaar om vier uur in Minya (250km ten zuiden van Caïro) het ja-woord te geven.

sameh ibrahim and ester wedding invitation

Maak een website of blog op WordPress.com