Egypte

Reisadvies Egypte weer aangescherpt (8 juli 2013)

Vandaag heeft de Nederlandse rijksoverheid het reisadvies voor Egypte opnieuw aangescherpt. Werden vorige week voor het grootste deel van Egypte nog “niet-essentiële reizen” afgeraden, nu worden “alle reizen” afgeraden (met uitzondering van reizen naar hotelresorts aan de Rode Zee en de Gold van Akaba). Nederlanders in Egypte wordt geadviseerd te overwegen of hun verblijf nog langer noodzakelijk is.

Lees hier het volledige reisadvies
NB: Voor een onrustig land als Egypte verandert het reisadvies regelmatig. Bovenstaande link verwijst echter in principe steeds naar het meest recente reisadvies.

Wat betreft mijn eigen situatie: omdat de omgeving waar ik woon tot nu toe steeds rustig is gebleven, verwacht ik vooralsnog, in overleg met betrokken partijen, hier te blijven, daarbij inachtnemend wat het reisadvies ook zegt: “Indien voor verblijf wordt gekozen wordt aangeraden een laag profiel aan te houden, extra waakzaamheid te betrachten en de aanwijzingen van het leger en de politie strikt op te volgen.”

One thought on “Reisadvies Egypte weer aangescherpt (8 juli 2013)

  1. Dag Willem-Jan, Dank voor je frequente info.verstrekking. We wensen je wijsheid toe in alle dingen en dragen jou en het land op in het gebed. Hartelijke groet, Janny Verstoep

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.