Egypte

Felicitaties voor Anes en Liza

Vanavond hoopt Anes Onsy met Liza te trouwen in de stad Asyut, vierhonderd kilometer ten zuiden van Caïro. Anes (of Anis, uitspraak: Anies) is vorige maand afgestudeerd aan ons seminarie om predikant te worden. Drie jaar geleden heeft hij mij in de zomer een maand lang belangeloos bijna elke dag een uur met mijn Arabisch geholpen en meer dan eens heeft hij mij in Opper-Egypte ontvangen. Straks hoop ik de trein te nemen om het heugelijk feit van het huwelijk mee te maken. De terugreis hoop ik verspreid over twee dagen te maken, met een tussenstop in Minya (150 kilometer ten noorden van Asyut en 250 kilometer ten zuiden van Caïro) voor bezoeken aan een student en een alumnus.

P1030548

Het bruidspaar tijdens de verloving in 2010.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.