Diversen

Woonruimte gezocht in Amsterdam vanaf 21 juli voor enkele weken

Over een kleine drie weken hoop ik voor acht weken met verlof te komen naar Nederland. De eerste weken wil ik graag in Amsterdam doorbrengen o.a. vanwege de conferentie van de Society of Biblical Literature aldaar van 22 t/m 26 juli en om oude bekenden te ontmoeten en de Noorderkerkgemeente (mijn uitzendende gemeente) te bezoeken. Heeft iemand een tip voor woonruimte vanaf 21 juli voor enkele weken (einddatum komt niet zo precies: twee of drie weken, in elk geval niet meer dan vier)? Mail dan naar willemjdewit at hotmail dot com. Bij voorbaat hartelijk dank.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.