Voorlichting bijdragen gastlessen enz. tijdens verlof in Nederland

Over enkele weken hoop ik vanuit Egypte met verlof naar Nederland te komen. Tijdens mijn verlof ben ik in principe van 25 augustus tot 11 september beschikbaar voor voorlichting over mijn werk als docent aan het Evangelical Theological Seminary in Cairo en de situatie van kerk en christenen in Egypte meer in het algemeen.

Als uw kerkelijke gemeente, school of vereniging hierin is geïnteresseerd, aarzelt u dan niet om contact op te nemen met de GZB (0343-512444, info@gzb.nl) om een afspraak te boeken. Er zijn veel mogelijkheden: een algemeen verhaal met foto’s, een speciaal thema, een gesprek of discussie, een Bijbelstudie, een gastles, etc., etc. Twee jaar geleden heb ik bijvoorbeeld gesproken aan het eind van een kerkdienst, tijdens een opening van het winterwerk en bij een gebedskring en heb ik een praatje gemaakt met zondagsschoolkinderen. Mail mij gerust (willemjdewit at hotmail dot com) om uw idee aan mij voor te leggen of suggesties van mijn kant te ontvangen afgestemd op uw situatie.

Voor bijdragen rond de situatie in Egypte in het algemeen of meer theologische bijdragen die moeilijk onder de noemer “voorlichting namens de protestantse zendingsorganisatie GZB” vallen, kunt u direct met mij contact opnemen (willemjdewit at hotmail dot com). Voor wie nieuw is op deze website: ik woon en werk sinds zomer 2008 in Egypte, waar ik Bijbelwetenschappen en systematische theologie doceer aan het Evangelical Theological Seminary in Cairo (uitgaande van de presbyteriaanse [protestantse] kerk in Egypte). Vorig jaar ben ik aan de Vrije Universiteit gepromoveerd op de studie On the Way to the Living God: A Cathartic Reading of Herman Bavinck and an Invitation to Overcome the Plausibility Crisis of Christianity.