Egypte

Weblog is jarig; feliciteer met feedback

Vandaag viert deze weblog haar eerste verjaardag. Op haar verlanglijstje voor deze heuglijke dag staat “feedback.” Vorig jaar ben ik drie dagen na het vertrek van Mubarak begonnen te bloggen en nog steeds is het leven in Egypte voor mij boeiend genoeg om erover te schrijven. Maar graag hoor ik uw reacties en suggesties, bijvoorbeeld op de volgende punten:

1. Welke blogposts of wat voor soort blogposts vond u het afgelopen jaar het meest lezenswaardig?

2. Wat vindt u van de lengte van de blogposts, het aantal foto’s, de frequentie, etc.?

3. Waren er het afgelopen jaar zaken die ik komend jaar beter kan vermijden?

4. Heeft u vragen of onderwerpen waar u graag eens een blogpost van mij over leest?

U kunt reageren door hieronder op “Plaats een reactie” te klikken. Eventueel kunt u ook mailen naar: willemjdewit at hotmail dot com

PS: Rechtsboven treft u de mogelijkheid aan om uw emailadres op de emaillijst van deze blog te plaatsen. Zo mist u in de toekomst geen nieuwe blogposts.

2 thoughts on “Weblog is jarig; feliciteer met feedback

  1. Feedback wil ik graag geven. Alleen het is mijn eerste kennismaking met je weblog. Dus dat heeft weinig zin nu. Hij lijkt in ieder geval uitnodigend voor de volgende. Ik kijk daar dus naar uit en zit op de eerste rij om je feedback te geven. Twee dingen die mij alvast gaan aanspreken zijn je beroep en Egypte. Ik ben benieuwd. Eva Joos.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.