Egypte

Op reis door Opper-Egypte

Vorige week vrijdagmorgen ben ik vertrokken naar Opper-Egypte. Tijdens de reis had ik regelmatig verslag willen doen, maar het programma was te vol en het internet te slecht. Inmiddels ben ik van Cairo naar Mallawi naar Deir Aboe Hassan naar Deir el-Barsha naar Hoer (en twee naburige dorpen) naar opnieuw Deir el-Barsha naar Mir naar Dronka naar el-Malga naar el-Maasara naar Nezlit il-Melik gereisd en heb ik nog twee of drie andere bestemmingen voor de boeg voordat ik maandagavond weer in Cairo terug hoop te keren.

Volgende week hopelijk een uitgebreider verslag met foto’s van wat ik heb gezien en verhalen over wat ik heb gehoord.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.