Egypte

Talaba

Eergisteren schreef ik over taliban, talaba en leerjongeren. Vanwege de commotie rond de “poldertaliban” vlogen de bezoekersaantallen van mijn weblogs (hier en op http://weblogs.refdag.nl) omhoog. Omdat Afghanistan en Nederland, taliban en “poldertaliban” ver van mijn bed zijn en dit een weblog over het leven in Egypte is, houd ik me nu weer bij mijn leest en geef ik alleen enkele foto’s van Egyptische talaba die eergisteren op een tentamen verzoeningsleer zwoegden, gisteren een gezellige avond met ons als docententeam een gezellige avond hadden en vanmorgen alvast in officieel afstudeertenue poseerden. Ik hoop dat deze talaba een heilzame invloed mogen hebben op kerk en samenleving in Egypte.

P1120541

P1120536

P1120549

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.