Fotoalbum afstuderen Evangelical Theological Seminary in Cairo

Gisteren zijn maar liefst 67 studenten afgestudeerd aan het Evangelical Theological Seminary in Cairo. Tijdens de officiële afstudeerplechtigheid gisterenavond was het voor amateurfotografen zoals ik verboden foto’s te maken, maar de afgelopen tijd heb ik de afstudeerders (en hun jongerjaars medestudenten en/of hun familie en vrienden) bij diverse gelegenheden in het kader van het naderend afscheid in beeld gebracht, tot gisterenavond na de afstudeerplechtigheid. Het heeft een fotoalbum met 271 foto’s opgeleverd dat op Facebook inmiddels meer dan 1150 keer is geliked. Neemt u zelf een kijkje (als het goed is, werkt de link ook wanneer u zelf geen Facebookaccount hebt).

P2150498

Tijdens de officiële afstudeerplechtigheid is er naast een gastspreker altijd ook een student die een korte toespraak mag houden. Dit jaar viel de eer student Tharwat ten deel.

Maak een website of blog op WordPress.com