Spreken in Nederland

IMG_5929 (2)

In de loop van het voorjaar hoop ik hier vanuit Egypte naar Nederland te komen voor verlof. In de periode van 24 mei (Pinksteren) t/m 19 juni 2015 hoop ik dan beschikbaar te zijn voor presentaties, lezingen, interviews, etc.

Mijn werk als docent Bijbelwetenschappen en systematische theologie aan het Evangelical Theological Seminary in Cairo (ETSC) doe ik via de GZB, een organisatie via de Protestantse Kerk in Nederland. Neemt u voor het maken van een afspraak daarom bij voorkeur contact op met Anneke Kardol-Gerrits van GZB (0343-701010, cenf@gzb.nl).

Tijdens de GZB-dag op zaterdag 13 juni in Gorinchem zal Egypte centraal staan. Er worden Egyptische sprekers verwacht en zelf hoop ik ook een korte bijdrage te leveren.

12-gzb-payoff

Maak een website of blog op WordPress.com