GZB-dag over Egypte op 13 juni 2015 in Gorinchem

gzbdag Het was altijd het uitje van het jaar om de zomervakantie af te sluiten: de GZB-dag te Doorn op de laatste zaterdag van augustus. Maar komend jaar wordt alles anders: dé GZB-dag wordt, onder het voorbehoud van Jacobus, al over precies een half jaar gehouden, op zaterdag 13 juni 2015! En de locatie is ook nieuw: de Evenementenhal in Gorinchem. Helemaal bijzonder is dat de dag in het teken staat van Egypte en van de bedreigde kerk in het Midden-Oosten. Wilt u het alvast in uw nieuwe agenda zetten: 13 juni 2015 GZB-dag Gorinchem Egypte. Zelf wil ik ook mijn uiterste best doen om mijn werk hier aan het Evangelical Theological Seminary in Cairo en mijn verlof zo te plannen dat ik deze dag erbij kan zijn.

Kunt u niet wachten tot over een half jaar? Luistert u dan bijvoorbeeld nog eens terug wat ik op de GZB-dag van 2013 over de kerk in Egypte vertelde. De GZB biedt u ook nu al de mogelijkheid om de bedreigde kerk in het Midden-Oosten of mijn werk in Egypte financieel te steunen.

Maak een website of blog op WordPress.com