Ervaringen in Egypte: Luister live of achteraf (update)

Doorn

P1340185

Zaterdag 31 augustus vindt in Doorn de landelijke GZB-dag plaats (cf. foto’s vorig jaar). GZB is de organisatie binnen de Protestantse Kerk in Nederland die mijn werk in Egypte mogelijk maakt. De dag begint om 9.45 en eindigt ca. 15.30. Het thema van de dag is Indonesië en er zijn verschillende hoofdsprekers, onder wie prof. dr. H. van den Belt. Ongeveer kwart over twaalf is er een korte ingelaste bijdrage en krijg ik ruim vijf minuten het woord om iets te zeggen naar aanleiding van de recente gebeurtenissen in Egypte.

Iedereen is van harte welkom om de GZB-dag bij te wonen. Mocht u niet naar door kunnen komen, dan kunt u het programma ook live volgen via internet of achteraf terugkijken (tot 7 september 2013).

Amsterdam

P1000933s

Zondagmorgen 1 september hoop ik in de Noorderkerk in Amsterdam kort te spreken over de gebeurtenissen in Egypte van de afgelopen weken. De kerkdienst begint om tien uur. Dr. P. J. Visser, de predikant van de Noorderkerkgemeente, leidt de dienst en houdt de preek. Tegen het eind van de dienst, waarschijnlijk zo rond kwart over elf, krijg ik ongeveer vijf minuten het woord.

Iedereen is van harte welkom om deze dienst zelf bij te wonen. Mocht dit vanwege de afstand en/of overlap met de kerkdienst in uw/jouw eigen gemeente niet schikken, dan kunt u/kun je de dienst ook, zowel live als achteraf, beluisteren via kerkdienstgemist.nl.

 

Zondagmiddag 1 september hoop ik bij Kerk in Hebron in Amsterdam (Polanenstraat 197, 1013 VV) ook iets te vertellen over Egypte. De bijeenkomst begint om 13.00. Als u in de Spaarndammerbuurt of omgeving woont, bent u hierbij van harte welkom. Meer informatie / contact.

Sliedrecht

Maranathakerk Sliedrecht

Zondagmiddag/-avond 1 september hoop ik in de hervormde Maranathakerk in Sliedrecht (Lijsterweg 2, 3362 BK) wat uitgebreider (ongeveer een kwartier) te spreken over de gebeurtenissen in Egypte van de afgelopen weken, en wel in twee achtereenvolgende kerkdiensten: de dienst die om 16.45 begint en de dienst die om 18.30 begint. Ds. H.J. van der Veen leidt beide diensten en houdt zelf een korte preek over Jesaja 19, een profetie over Egypte.

Iedereen is van harte welkom om één van deze diensten zelf bij te wonen, maar de diensten zijn ook, zowel live als achteraf, te beluisteren via kerkdienstgemist.nl.

Polsbroek

Vrijdagavond 5 september hoop ik te spreken in gebouw Silo van de hervormde gemeente Polsbroek-Vlist (Dorp 24, 3415 PG Polsbroek). Om 19.30 is er een voorbereidingsuur voor het Heilig Avondmaal dat zondag 7 september in de gemeente wordt bediend en aansluitend zal rond 20.30 mij het woord worden gegeven. Meer informatie / contact.

IMG_3743n

Kerkdienst in een Egyptische dorpsgemeente.

Maak een website of blog op WordPress.com