Egypte

Locaties demonstraties in Caïro

Ahram Online plaatste vandaag op haar website het volgende kaartje met de belangrijkste demonstratielocaties in Caïro. Om een gevoel van afstand te geven: van Cairo University (linksonder) naar Ittihadeia Presidential Palace is het ongeveer 15 km rijden. Het kleine rode blokje iets onder Qobba Presidential Palace heb ik zelf toegevoegd aan het kaartje en geeft ongeveer aan waar ik woon. Dat paleis lijkt misschien dichtbij mijn voordeur, maar het is toch nog wel een paar kilometer hier vandaan, in een andere wijk.Al Ahram map protests in Cairo

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.