Seminariebestuur

Tijdens de bestuursvergadering van ons seminarie gisterenavond werd na jarenlange trouwe dienst afscheid genomen van dr. Makram als voorzitter van het bestuur. Dr. Makram Naguib is senior predikant van één van de grootste protestantse kerken in Caïro, in de wijk Heliopolis. Tijdens de laatste synodevergadering is tot nieuwe voorzitter van het seminarie bestuur gekozen ds. Redda Ibrahim, oud-master-student, oud-synodevoorzitter en predikant van de grootste protestantse kerk in Asyut, 400 km ten zuiden van Caïro.

P1500334

Ds. Redda (tweede van rechts) overhandigt namens het seminarie een cadeau aan dr. Makram.

P1500355

Ds. Refat Fathy (midden) overhandigt als secretaris van de synode een cadeau namens de synode.

P1500320

Ds. Ramy Morcos (tweede van links) is net als ds. Redda één van onze oud-master-studenten. Hij is net terug uit de Verenigde Staten waar hij dit cursusjaar een vervolgopleiding heeft gevolgd aan de wereldberoemde universiteit van Yale.

P1500430

Een deel van het bestuur heeft na afloop van de vergadering nog tijd voor een groepsfoto. Eén van degenen die helaas meteen weg moest was het vrouwelijke bestuurslid dr. Hoda, die ook lid is van de Graduate Studies and Scholarship Committee, waaronder de masterprogramma’s van ons seminarie vallen.

P1500454

Dr. Atef (links), onze rector, en dr. Makram nemen ook hartelijk afscheid van elkaar, hoewel ze elkaar ongetwijfeld nog op velerlei wijze tegen zullen komen in de kerk en op het seminarie (waar dr. Makram niet alleen bestuursvoorzitter was maar ook één van degenen is die proefpreken van studenten beoordeelt).P1500466

Zie ook het volledige fotoalbum op Facebook.

P1500468

Maak een website of blog op WordPress.com