Ds. Wageeh is dr. Wageeh geworden

P1010683

Mijn Egyptische collega ds. Wageeh Michael heeft vandaag in Birmingham (Engeland) zijn viva (mondeling examen) over zijn proefschrift over een middeleeuwse Arabische christelijke theoloog met goed gevolg doorstaan en is daarmee gepromoveerd tot dr. Wageeh Michael. U vindt meer informatie over hem op de website van ons seminarie en u kunt hem feliciteren via Facebook.

P1210001

Dr. Wageeh is de directeur van het Center for Middle Eastern Christianity aan ons seminarie, dat volgende week officieel zal worden geopend. Hieronder een fragment van de vloer van de centrale hal van het centrum. De geometrische mozaïekfiguur oogt op het eerste gezicht wellicht als islamitische kunst, maar symboliseert Christus en de twaalf apostelen. Het centrum is vol van dit soort Middenoosterse christelijke symboliek.P1090261

CMEC poster

Maak een website of blog op WordPress.com