Egypte

College in Minya en bezoek aan dorp afgezegd vanwege situatie in het land

Mijn Egyptische collega’s hebben mij verzocht mijn college morgen in Minya (250 km ten zuiden van Caïro) en een weekendbezoek aan een dominee/kerk/dorp daar in de buurt af te zeggen vanwege de situatie in het land. De colleges aan ons seminarie hier in Caïro van vanmiddag en morgenmiddag zijn ook geschrapt: vanmiddag worden weer demonstraties van voor- en tegenstanders verwacht en morgen is al uitgeroepen tot de “vrijdag van de rode kaart.”

Hopelijk zullen we achteraf zeggen dat deze afzeggingen volstrekt overbodig waren en dat we ons zorgen hebben gemaakt om niets.

2 thoughts on “College in Minya en bezoek aan dorp afgezegd vanwege situatie in het land

  1. Zegen, Willem! Wijsheid voor jouw, je collega´s en de studenten in deze onzekere, onduidelijke tijden. Groeten, Michiel

  2. Hallo Willem-Jan, Jij moe(s)t je reis voor je college naar / in Minya afzeggen vanwege de opnieuw onrustige situatie in Egypte, wij worden hier gewaarschuwd om onze reizen voor morgen af te zeggen of ons te beraden i.v.m. de te verwachte sneeuw en – storm…. We zullen zien en afwachten wat er gaat gebeuren. Jammer als je college daar niet dor kan gaan. maar je zult je op het seminarie ook wel vermaken? Hopenlijk wordt het snel weer rustig daar! sterkte en hartelijke groet, janny verstoep, Posbroek

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.