Egypte

Heleen Voorhoeve

Met enige regelmaat wordt mij hier in Egypte gevraagd of ik Heleen Voorhoeve ken. Nu heb ik haar nooit persoonlijk ontmoet, maar door deze vragen heb ik toch een beeld gekregen van wie ze is: de bekendste Nederlandse in Egypte vanuit de kring van de Vergadering van Gelovigen, befaamd om haar werk  onder vrouwen en kinderen. Inmiddels is ze al 75 jaar in Egypte en volgende week hoopt ze honderd te worden.

Het Nederlands Dagblad wijdt vandaag een artikel aan haar. Op de website van de Vergadering van Gelovigen kunt u  ook meer over haar lezen: http://www.vergaderingvangelovigen.info/ >  Home > Nieuws > Overige > [naar beneden scrollen naar “Verras Heleen”].

One thought on “Heleen Voorhoeve

  1. Pingback: Foto’s uitvaart Heleen Voorhoeve | Willem-Jan de Wit

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.