Egypte

De Bijbel open in het land van de Nijl, nummer 10

Het tiende nummer van De Bijbel open in het land van de Nijl is uit. Deze nieuwsbrief bevat onder andere de volgende inhoud:

Nederland

Momenteel ben ik voor drie weken in Nederland. Donderdag 8 december ben ik geland. Van 9 tot 12 december hadden we een familieweekend en woensdag 14 december vierden mijn ouders hun veertigjarig huwelijk. Lees verder.

Takenpakket

Tot nu toe heb ik steeds college gegeven in ons Engelstalige masterprogramma. Komend voorjaar hoop ik voor het eerst een vak te geven in de Arabischtalige predikantsopleiding en wel “De Reformatie.” In het Arabisch college geven … Lees verder.

Hassan en Marcus

Morqos (Marcus) heeft een kruisje in zijn taxi hangen. Hij is christen. Hij is niet blij met de verkiezingsuitslag. “Ben je bang voor de moslimbroeders en de salafisten nu ze gewonnen hebben?” vraag ik. “Bang? Bang voor hèn?” antwoordt hij, “nee, natuurlijk niet. God zegt: … Lees verder.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.