De dominees hebben een sneeuwgevecht gehouden

Gisteren hebben de tien Egyptische predikanten die deze dagen op uitnodiging van de GZB Nederland bezoeken een sneeuwballengevecht gehouden. Daarnaast hadden ze nog een heel programma:

’s Ochtends bezochten ze de Pelgrimvaderskerk in Rotterdam, waar ze eerst hun ervaringen in kerkelijke gemeenten van afgelopen zondag deelden en daarna in gesprek gingen met dr. Arjan Markus die vertelde hoe de gemeente van de Pelgrimvaderskerk relaties legt met seculiere stadsgenoten en moslims in de eigen wijk.

Na de lunch en het sneeuwballengevecht bestegen de dominees de Euromast om het besneeuwde Rotterdam van boven te zien. ’s Avonds aten ze stampot en hutspot in Sliedrecht en lieten ze zich inspireren door de zendings- en evangelisatiecommissies van de hervormde gemeente.

Zie voor tal van foto’s van deze dag dit Facebookfotoalbum.

Maak een website of blog op WordPress.com