Egypte

Kijk vandaag om twee uur naar de uitgestelde afstudeerplechtigheid

Vanmiddag om twee uur (Nederlandse tijd) kunt u naar de live-uitzending kijken van de afstudeerplechtigheid van de studenten die in 2020 hun studie hier aan het Evangelical Theological Seminary in Cairo (ETSC) hebben afgerond. De plechtigheid zou tien maanden terug hebben plaatsgevonden, maar was vanwege de coronasituatie tot nu toe uitgesteld en zal ook vandaag nog een wat aangepast karakter hebben om gezondheidsrisico’s te voorkomen. In mijn nieuwsbrief van juni 2020 schreef ik een stukje over wie de ongeveer zestig afgestudeerden zoal zijn. De twaalf die de predikantsopleiding hebben afgerond dienen inmiddels allemaal een gemeente en enkelen zijn de afgelopen weken ook al bevestigd tot predikant (dat gebeurt hier altijd pas na een soort ‘proefperiode’ in de gemeente onder toezicht van de classis).

Live-stream van de plechtigheid