Egypte

Vreemd pakketje met feestelijke inhoud

Gisteren ontving ik bericht dat er in het vrachtcentrum op de luchthaven van Caïro een pakketje voor mij ligt met (vrij vertaald uit het Arabisch) “items voor feestelijkheden o.i.d.”, dat door de douane wordt vastgehouden totdat ik de vereiste documentatie heb verstrekt. Een naam van een afzender heb ik niet gekregen, maar omdat het “Way-Bill Number” eindigt met “00NL” vermoed ik dat het uit Nederland afkomstig is. Mocht de verstuurder van het pakketje dit lezen, wil hij of zij dan even contact met mij opnemen?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.