Voor mijn afhakende Facebookvrienden

Vanwege de nieuwe privacyregeling van Facebook die per 1 januari 2015 ingaat, hebben verschillende van mijn Facebookvrienden aangekondigd afscheid te nemen van dit sociale netwerk en hun account op te zeggen.

Mocht u of jij deze keus maken, dan respecteer ik dat uiteraard, maar vraag daarbij wel aandacht voor het volgende: voor werkers in het buitenland zoals ik is Facebook een bijzonder handig middel om nieuws, foto’s, blogberichten, etc. met vrienden en bekenden in Nederland te delen – en tegelijk om van hun wel en wee op de hoogte te blijven. Wil je, nu de Facebookverbinding tussen ons wegvalt, toch op de hoogte blijven van mijn werk en het leven hier in Egypte, dan wijs ik op de volgende mogelijkheden:

  • Twee maal per jaar verstuurt de GZB mijn papieren nieuwsbrief “In Egypte”. Mocht je deze willen ontvangen, stuur dan een mailtje met je postadres naar info@gzb.nl met het verzoek om voortaan mijn nieuwsbrief toegestuurd te krijgen.
  • Eens per maand of per twee maanden verstuur ik mijn elektronische nieuwsmail. Hiervoor meld je je aan via deze link.
  • Om een berichtje te ontvangen bij elk nieuw blogbericht op deze weblog, kun je op de blauwe knop “Follow Willem-Jan de Wit” rechts naast of onder dit blogbericht klikken.
  • Volg mij via andere social media zoals Twitter of Google+.
  • Laat mij weten welk social media netwerk je voortaan gaat gebruiken. Als genoeg vrienden en bekenden zich op hetzelfde social media netwerk bevinden, zal ik overwegen er ook een account aan te maken.

Mogelijk ga je door het opheffen van je Facebookaccount ook berichten van andere GZB-werkers missen. Verken dan eens op gzb.nl welke mogelijkheden er zijn om hun werk te volgen.

Maak een website of blog op WordPress.com