Egypte

Wat is er gaande in Deir al-Garnous? (II)

Wat is er gaande in Deir al-Garnous?” Onder die titel deed ik verslag van mijn bezoek aan het dorp Deir al-Garnous in Opper-Egypte eind december 2012. In het verslag noemde ik dat ik was gevraagd tijdens de oudejaarsavondviering foto’s te laten zien die ik de dagen ervoor in het dorp had gemaakt. De beeld-en-geluid-presentatie die ik daartoe vervaardigde, kunt u nu zelf ook zien en beluisteren: Dorp in Opper-Egypte: Deir al-Garnous op het YouTube-kanaal youtube.com/willemjdewit.

deir al garnous youtube

.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.