Egypte

Ontmoeting Nederlands gezelschap in Egypte

Deze dagen maakt een Drietoer-reisgezelschap onder leiding van ds. B. H. Weegink een reis door Egypte. Tijdens een “avondsluiting” was ik te gast en mocht ik één en ander over mijn werk en de kerk en situatie in Egypte vertellen. Daarna was er gelegenheid tot vragen stellen, waar dankbaar gebruik van werd gemaakt. Ik kijk al met al terug op een geslaagde ontmoeting.

IMG_0285

De aanzet voor de ontmoeting kwam van één van de deelnemers aan de reis,  ds. H.J. van der Veen (rechts op de foto), predikant van de hervormde gemeente te Sliedrecht, één van de gemeenten die via het GZB-programma Deelgenoten mijn werk in Egypte mogelijk maakt.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.