Egypte/Theologie

Ds. Aalborg over theologie studeren in Egypte

Hoewel ons seminarie in Caïro met name is bedoeld voor studenten uit Egypte en het Midden-Oosten, zijn in onze Engelstalige masterprogramma’s studenten uit de hele wereld welkom. Wellicht heeft u al eens ontdekt dat deze website een pagina bevat waarin de belangrijkste mogelijkheden op een rijtje staan: wjdw.nl/study.

De Noorse predikant ds. Jon Aalborg heeft vandaag onderaan die pagina een korte reactie geplaatst op grond van zijn eigen ervaring met studeren aan ons seminarie. Hij schrijft onder andere: “I hihgly recommend the experience … (it) has decisevely shaped me …”

Voor wie studie in Egypte overweegt maar gebonden is aan westerse onderwijswetten: ds. Aalborg wijst erop dat zijn in Egypte behaalde studiepunten erkend zijn in Noorwegen. Mijn ervaring is ook dat dat internationale onderwijsinstellingen onze masteropleiding serieus nemen. Zo zijn twee Egyptenaren die bij ons zijn afgestudeerd nu een jaar in Amerika voor vervolgstudie, de één in Princeton, de ander in Yale.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.