Diversen

Soepel rijdende stationsfiets te koop (damesmodel)

De afgelopen weken heb ik in Amsterdam gebruik gemaakt van een tweedehands fiets. Omdat ik binnenkort terug hoop te keren naar Egypte is de fiets te koop tegen elk aannemelijk bod. T/m 4 september is de fiets in Amsterdam te bevragen. Indien hij dan nog niet is verkocht, is hij van 5 t/m 11 september in Nieuwerbrug (tussen Woerden en Bodegraven) te bevragen.

Het gaat om een damesmodel “stationsfiets”: een basismodel met geïntegreerde ledverlichting en terugtraprem, zonder versnellingen of handremmen. Zodoende kan er weinig aan kapot. De voorbuitenband is van gewone kwaliteit en de achterbuitenband van hoge kwaliteit. Het vaste slot bij het achterwiel is nog vrijwel nieuw en van goede kwaliteit.

De fiets met vast slot heeft mij bij de fietsenmaker (die ervoor heeft gezorgd dat de fiets soepel rijdt) honderd euro gekost en is nu te koop tegen elk aannemlijk bod. Eventueel is bij de fiets ook een los kettingslot tegen de kostprijs van vijfentwintig euro te krijgen.

Mobiel: 06 33196016 (vervalt per 12 september). E-mail: willemjdewit at etsc dot org.

UPDATE: de fiets is inmiddels verkocht.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.