Diversen/Egypte

Meld u aan voor de maandelijkse nieuwsmail (NIEUW)

Binnenkort hoop ik het eerste nummer van mijn maandelijkse nieuwsmail “In Egypte” te versturen, met onder andere links naar recente berichten op deze website. Meld u nu eenvoudig aan door op onderstaande link te klikken en vervolgens uw emailadres, voor- en achternaam op te geven: aanmelden maandelijkse nieuwsmail.

Indien u de voorkeur geeft aan een gedrukte nieuwsbrief, meldt u zich dan aan voor mijn papieren nieuwsbrief “In Egypte” die drie keer per jaar verschijnt en door de protestantse zendingsorganisatie GZB wordt verzonden. Stuur hiertoe een email naar info@gzb.nl met daarin uw postadres en het verzoek de nieuwsbrief van Willem-Jan de Wit te ontvangen. Klik hier voor pdf-voorbeelden van deze papieren nieuwsbrieven.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.