Diversen/Egypte

Sliedrecht

September 2010 was ik op bezoek in de hervormde gemeente van Sliedrecht, waar ik iets mocht vertellen over de kerk en mijn werk hier in Egypte. Deze gemeente weet zich speciaal betrokken op mijn werk en daarom leek het me leuk eens twee foto’s van de avond vorig jaar hier te plaatsen. Wilt u als gemeente ook betrokken zijn? Klik dan hier.

Wilt u automatisch op de hoogte blijven over het leven en mijn werk in Egypte? Klik dan op de knop “Zet mij op de emaillijst” rechts van dit bericht.

P1010443

P1010444

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.